Personal trainer Amsterdam gezocht? Bij Omnia Personal training vind je de beste personal trainers van Amsterdam. Wij bieden verschillende soorten personal training, zoals krachttraining, voedingsadvies, blessurepreventie en nog veel meer. Zij kijken niet alleen naar het trainen of het doel van het sporten, maar besteden ook veel aandacht het welzijn van de klant. Er wordt onder andere gekeken naar het verbeteren van de slaapkwaliteit en het verminderen van stress.

Krachttraining

Bij onze krachttraining staat veiligheid voorop. Je wordt begeleid door een ervaren personal trainer die jou helpt om het maximale uit je training te halen. Ook leer je hoe je je spieren het beste kunt trainen, zodat je blessures voorkomt.

Voedingsadvies

Onze personal trainers geven je ook graag advies over voeding. Je krijgt tips over wat je wel en niet moet eten om in shape te blijven of om af te vallen. Ook leer je hoe je verantwoord kan snoepen of cheat meal kan toepassen in je dieet.

Blessurepreventie

Naast krachttraining en voedingsadvies, bieden wij ook blessurepreventie aan. In onze personal training leer je hoe je blessures kunt voorkomen door bepaalde oefeningen uit te voeren of door bepaalde spieren extra aan te pakken. Dit is erg belangrijk, want een blessure kan je flink terugzetten in je progressie!

Wij zijn ervan overtuigd dat we jou kunnen helpen om je doelstellingen te behalen. Neem contact met ons op of maak direct een afspraak voor een gratis proefles! Wij geven je graag persoonlijk advies over welke personal training het beste bij jou past.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *