We hebben een jaar achter de rug waar de sportscholen als stoplicht aan en uit gingen. Ondanks het bewijs dat bewegen voor meer weerstand zorgt, besloot de overheid de branche toch op slot te gooien. Tijdens de zomerperiode was dat nog wel lekker. Veel klanten en instructeurs vonden het heerlijk om in de buitenlucht te pumpen, steppen, BBB-en etc. Sommigen vroegen zelfs of dit, na Coronatijd en bij mooi weer, niet de standaard zou kunnen worden? Een boodschap van de klant aan al die fitnessondernemers?!\

Thuisworkout zonder gewichten of apparaten
Tja, er zit tegenwoordig soms niet veel anders op dan thuis sporten. Zoek je naar thuis sporten oefeningen? Er is gelukkig veel mogelijk, ook zonder fitnessapparaten. Het is wel belangrijk om te blijven bewegen wanneer je gezond en fit wilt worden of blijven. Thuis trainen scheelt je tijd en geld en je doet de oefeningen precies wanneer jij wilt. Ben je thuis sporten beginner of gevorderde? Doe je winst met de handige tips die je hieronder leest.

Toch gaan we heel langzaam weer richting het (nieuwe) normaal. De vaccinaties verdwijnen op grote schaal in de bovenarmen, de medische wereld krijgt steeds meer grip in de bestrijding van de ziekte, een steeds grotere groep mensen bouwt immuniteit op en het het aantal mensen dat bezwijkt aan het COVID-19 virus zal gemiddeld alleen maar afnemen.\

Het begin kan best lastig zijn. Je weet misschien niet goed welke oefeningen je het beste kunt doen. Ook kan het lastig zijn om vol te houden. Maar goed, wat maakt het uit? Je kunt gewoon beginnen, toch? Stel dat je het toch niet volhoudt, dan heeft het je in ieder geval geen geld voor een abonnement gekost. Er zijn tal van oefeningen die geschikt zijn voor beginners. Bijna alles kun je wel doen, maar het is belangrijk om de oefeningen op te bouwen. Je wilt natuurlijk niets forceren.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *